Ouder- en kindgym

14-11-2017

De ouder- en kindgym is bedoeld voor de allerjongste kinderen tot ongeveer 4 jaar. Dit zijn lessen waarbij het kind spelenderwijze en met begeleiding van de (groot)ouders kennis ma...akt met de diverse vormen van spelen, leren, bewegen en plezier maken met anderen. Deze lessen zijn een aanrader als uw kind het leuk vindt om te spelen en zeer bewegelijk is, maar ook als het kind juist stil en terughoudend is. Motiveren om te bewegen op jonge leeftijd kan leiden tot een gezond schoolkind met een goede basis voor sportlessen. Ook de sociale kant van de gezamenlijke lessen zijn voor kinderen op deze leeftijd erg belangrijk.

Voor deelname hebben we minimaal 5 aanmeldingen nodig. Wilt u hieraan deelnemen, mail dan graag eerst uw aanmelding naar ouderenkindgym@gvexcelsiorgoor.nl.

U hoort van ons wanneer we 5 aanmeldingen hebben, pas dan zal de les plaatsvinden op onze locatie aan de Kievitstraat 65 te Goor!

Met vriendelijke groeten,
Leiding en bestuur G.V. Excelsior Goor

Comments are closed.