Even voorstellen Monique en Regina

19-12-2017

Sinds het nieuwe seizoen hebben wij er nieuwe leiding bij gekregen.

Monique Scholten geeft les aan de Springgroep samen met Femke Dijkstra.
Zij stelt zich even aan jullie voor.

Hallo allemaal,
Ik ben Monique Scholten en woon samen met mijn man Richard en 2 dochters Demi en Romee in Markelo.
Veel van jullie zullen mij al kennen van het samenwerk verband met D.G.V. Diepenheim en G.V. Markelo waar ik ook les geef aan de springgroep. Zo zorg ik ervoor dat alle kinderen van de Springgroep op hun eigen niveau kunnen deel nemen in groepsverband.
Ik ben al eerder leiding geweest bij G.V. Excelsior Goor, maar tien jaar geleden was ik gestopt met pijn in mijn hart, want soms moet je keuzes maken.
Ik heb van alles gedaan bij G.V. Excelsior Goor van gym, tot aerobic, jazz en springgroep. En nu ben ik er weer samen met mijn meiden in de mooie turnhal in Rijssen.
We gaan er samen een leuke tijd van maken. En ik vind het super leuk om met Femke in de zaal te staan, want ze was vroeger een leerling van me en nu collega.
Groetjes Monique Scholten

Ook hebben wij nieuwe leiding voor de selectie turnen dames, Regina Bruggeman.
Zij wil zich ook even voorstellen aan jullie.

Hoi allemaal,
Ik ben Regina Bruggeman.
Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. We wonen in Staphorst.Ik heb tot mijn 18e jaar wedstrijden geturnd, toen heette dat B- niveau, ik denk vergelijkbaar met tweede/ derde divisie. Ik heb nog recreatief geturnd tot mijn 25e jaar. Vloer en balk waren mijn favoriet.
Op deze toestellen vind ik het nog wel eens leuk om nog wat te doen. Op mijn 14e jaar ben ik begonnen met assisteren bij het jongens turnen, maar ook bij de jong talenten. Ik heb op mijn 18e jaar mijn c-licentie gehaald. Na zeven jaar les te hebben gegeven raakte ik in verwachting van mijn tweede dochter, toen ben ik gestopt met lesgeven. In 2012 begon het toch weer heel erg te kriebelen en ben ik weer begonnen met lesgeven, eerst een recreatie groep, maar al heel snel de selectie er naast. In 2015 heb ik mijn applicatie turnen gehaald, wat eigenlijk inhoud dat ik nu alle niveaus les mag geven.Samen met mijn dochter Cheyenne ben ik op 8-9-2017 begonnen bij de selectie groep van deze vereniging. We hebben een erg gezellige les mee mogen maken. Ik heb erg genoten van de meiden en van het les geven. De meisjes zijn erg gemotiveerd en heel erg gezellig, echt leuk om te zien en mee te mogen maken.
Cheyenne werd gelijk opgenomen in de groep en heeft het naar haar zin gehad. Ik hoop dat we met iedereen een heel gezellig en goed seizoen mogen hebben.
Groetjes Regina Bruggeman

Comments are closed.