Bestuursleden gezocht!

Bestuursleden

bij G.V. Excelsior Goor

Wij zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een PR bestuurslid en een voorzitter. Deze huidige leden moeten helaas stoppen vanwege hun nieuwe werk en verhuizing. Met veel plezier hebben we de afgelopen jaren de vereniging gedraaid, samen met onze geweldige leiding. Door veranderende omstandigheden bij twee van de vijf bestuursleden kunnen wij de werkzaamheden er niet meer bij doen. Dit geeft echter wel de mogelijkheid om dit met een groep betrokken ouders op te pakken. We hebben veel bereikt de afgelopen jaren, een nieuw en gemakkelijk financieel systeem, een aantal nieuwe moderne toestellen, een nieuwe website, veel meer actie op Social Media, etc. Nu is het aan andere ouders om ons stokje over te nemen. De vereniging kan niet zonder jullie.

Functieprofiel:

Eén keer in de 8 weken komt het bestuur bijeen om te praten over de dingen die spelen bij de gymvereniging. Onderwerpen die besproken worden tijdens zo'n bestuursvergadering zijn o.a. de toestellen, de leiding, reclame maken/leden werven, sponsors en website.

Als PR bestuurslid heb je o.a. de volgende taken: website bijhouden, nieuws items plaatsen op website en Facebook, promotiefolders bedenken en laten drukken.

Als voorzitter heb je o.a. de volgende taken: bestuursvergaderingen voorzitten, nieuwe leiding op weg helpen en aanwezig zijn bij officiële gelegenheden.

Natuurlijk doe je die dingen allemaal niet alleen, dat doen we als bestuur samen.

Wij vragen:

  • Je bent iemand die begrijpt hoe een gymvereniging werkt

  • Je bent secuur en gaat vertrouwelijk om met de gegevens

  • Je bent communicatief sterk, gemakkelijk in de omgang en hebt een goed gevoel voor humor. Je beschikt over overtuigingskracht en bent toegankelijk als vraagbaak.

Wij bieden:

* een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid

* een prettige werksfeer bij een gezellige club

Dus lijkt het je leuk om actief bezig te zijn binnen onze vereniging en bestuursvergaderingen bij te wonen? Reageer dan naar info@gvexcelsiorgoor.nl of bel 06-27841816. Wij en onze leden zijn je er zeer dankbaar voor!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie kun je mailen naar info@gvexcelsiorgoor.nl

Comments are closed.