Kleutergym

Peuters, kleuters en kinderen hebben plezier in bewegen. Elke stoeprand, bank of iets dergelijks nodigt hen uit om te bewegen, te spelen en te ontdekken. Ze maken een enorme ontwikkeling door, waarbij de drang tot bewegen erg belangrijk is.
Bij peuter- en kleutergymnastiek proberen wij aan de bewegingsbehoeften van elke kleuter te voldoen. Ja, van elk kind. Elk kind is anders; het ene kind is bang om over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees. Er worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij proberen wij als leiding het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan.
Er is 1 gymjuf, en er zijn 3 assistenten. Ook een leuk muziekje op de achtergrond kan natuurlijk niet missen om er elke les weer iets leuks van te maken!
De kinderen dragen kleding naar keuze; gympakje/broekje met t-shirt etc. In de zaal wordt tijdens het gymmen óf geschikt schoeisel gedragen, of blote voeten.

Proeflessen
Als je belangstelling hebt voor deze groep, dan kan zonder een afspraak te maken, vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen drie proeflessen worden gevolgd.

Locatie: sportzaal Gijminkschool
Tijd: zaterdag: 10:00 - 10:45 uur (jongens meisjes 3/4 jaar)

Leiding: Ymke Bakker

Voor meer informatie kun je mailen naar:
zaterdaggym@hotmail.com