Turnen heren selectie

G.V. Excelsior Goor heeft een jeugdselectieteam voor herenturnen in de leeftijd van 8 t/m 20 jaar.
Dit team is opgericht om jongens die talent hebben voor turnen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen t.a.v. turnen.

Dit selectieteam neemt deel aan wedstrijden via de KNGU. Het niveau waaraan het selectielid deelneemt bij individuele wedstrijden wordt bepaald gedurende de selectielessen.
Binnen het selectieteam heeft ieder lid dus een eigen niveau.

Er gelden enkele vereisten voor deelname aan het jeugdselectieteam herenturnen.
Zo is het verplicht om naast het uur selectietraining ten minste één uur recreatieturnen te beoefenen binnen G.V. Excelsior. Dit vindt iedere vrijdagavond plaats voor de jongens, zie lesrooster.
Verder wordt er door de KNGU als eis gesteld dat tijdens wedstrijden uniforme kleding gedragen wordt. Specifieke informatie hieromtrent hoort ieder selectielid van de hoofdleiding.

Proeflessen
Voor de selectielessen geld geen vrije opgave.
De hoofdleiding van de gym- en turnafdelingen binnen Excelsior houden zelf in de gaten of er een lid bij zit dat een potentiële kandidaat is voor het selectieteam turnen. Dit zal doorgegeven worden aan de leid(st)er van het selectieteam, welke persoonlijk contact zal opnemen met het lid om diegene uit te nodigen voor het volgen van proeflessen.
Locatie: sporthal de Mossendam
Tijd: maandag: 18.30 – 20:00 uur

Leiding: Wouter Bisschop - Meutstege

Voor meer informatie kun je mailen naar:
wouter@gvexcelsiorgoor.nl