Vacatures/Cursussen

Vacatures

Bestuursleden

Wij zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar algemene bestuursleden en specifiek naar een PR bestuurslid en een voorzitter. Deze huidige leden moeten helaas stoppen vanwege hun nieuwe werk en verhuizing. Met veel plezier hebben we de afgelopen jaren de vereniging gedraaid, samen met onze geweldige leiding. Door veranderende omstandigheden bij drie van de vijf bestuursleden kunnen wij de werkzaamheden er niet meer bij doen. Dit geeft echter wel de mogelijkheid om dit met een groep betrokken ouders op te pakken. We hebben veel bereikt de laatste drie jaar, een nieuw en gemakkelijk financieel systeem, een aantal nieuwe moderne toestellen, een nieuwe website, veel meer actie op Social Media, etc. Nu is het aan andere ouders om ons stokje over te nemen. De vereniging kan niet zonder jullie.

Functieprofiel:
Eén keer in de 8 weken komt het bestuur bijeen om te praten over de dingen die spelen bij de gymvereniging. Onderwerpen die besproken worden tijdens zo'n bestuursvergadering zijn o.a. de toestellen, de leiding, reclame maken/leden werven, sponsors en website.
Als PR bestuurslid heb je o.a. de volgende taken: website bijhouden, nieuws items plaatsen op website en Facebook, promotiefolders bedenken en laten drukken.
Als voorzitter heb je o.a. de volgende taken: bestuursvergaderingen voorzitten, nieuwe leiding op weg helpen en aanwezig zijn bij officiële gelegenheden.

Wij vragen:
• Je bent iemand die begrijpt hoe een gymvereniging werkt
• Je bent secuur en gaat vertrouwelijk om met de gegevens
• Je bent communicatief sterk, gemakkelijk in de omgang en hebt een goed gevoel voor humor. Je beschikt over overtuigingskracht en bent toegankelijk als vraagbaak.
Wij bieden:

* een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid

* een prettige werksfeer bij een gezellige club

Dus lijkt het je leuk om actief bezig te zijn binnen onze vereniging en bestuursvergaderingen bij te wonen? Reageer dan naar voorzitter@gvexcelsiorgoor.nl of bel 06-27841816. Wij en onze leden zijn je er zeer dankbaar voor!

Cursussen

Jurycursus

Om als selectie aan wedstrijden mee te kunnen doen en deze te kunnen organiseren, zijn er juryleden nodig.

Hiervoor zijn wij op zoek naar ouders die een jurycursus willen volgen.
Er zit aan het halen van het diploma GEEN verplichting om een x-aantal wedstrijden te jureren. Iedereen bepaalt dus voor zich wat de tijdsinvestering is.

Aan de cursus zijn GEEN KOSTEN verbonden!
Heb je belangstelling, neem dan contact op met Femke.