Hofpas

18-12-2017

Wij als vereniging doen mee met de Hofpas. Spaar je mee voor ons?

De Hofpas is een unieke combinatie van een spaar- en cadeaukaart. Iedereen kan Hofpunten sparen bij aankoop van een product bij een van de deelnemende bedrijven; deze punten staan gelijk aan geld. Daarnaast is het ook mogelijk de Hofpas als cadeaukaart weg te geven door er punten ter waarde van een bepaald bedrag op te laten zetten.

Het werkt heel simpel: bij aankopen bij aangesloten ondernemers spaar je bij besteding van elke euro 1 punt op je Hofpas. Deze punten kun je vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Hofpunt een waarde van 1 eurocent vertegenwoordigt.

Sparen voor je club

Door Hofpunten te sparen ondersteun je tevens je favoriete club of vereniging. Bij de registratie van je Hofpas dien je een vereniging aan te klikken en zij ontvangen dan automatisch 25% van de door jouw bij de aankoop ontvangen punten.

Wanneer een Hofpashouder punten laat bijschrijven op zijn of haar Hofpas, gaat 25% daarvan naar een door de pashouder gekozen club of vereniging.

De club ontvangt een eigen Hofpas waarop de punten worden bijgeschreven. Met deze pas kunnen dan weer aankopen in Hof van Twente worden gedaan t.b.v. de club.

Voorbeeld. Als ik als klant 10 euro besteedt bij Primera de Bandijk, dan spaar ik voor mijzelf 10 punten. Deze 10 punten zijn dan 0,10 eurocent waard. Vervolgens ontvangt G.V. Excelsior Goor hiervan 25%, dus 2,5 punt.

Voor veelgestelde vragen over de Hofpas verwijzen wij jullie naar de website van de Hofpas:

website Hofpas

Comments are closed.