Category Archives: Springgroep

Schoolfeestfonds

08-04-2018 Wij krijgen van het Het Bestuur van de Stichting Goors School- en Volksfeest € 2.500,00 uitgekeerd. Hiermee gaan wij een nieuwe Airtrack met blower bekostigen. Deze gaat voornamelijk gebruikt worden door onze Springgroep. Het Schoolfeestfonds is een fonds, waarbij Goorse verenigingen en instellingen een verzoek kunnen indienen voor een financiële bijdrage voor een activiteit…
Read more

Springgroepen succesvol

31-10-2016

Springgroepen Hof van Twente ook met de jeugd succesvol!

In Nieuwleusen vonden afgelopen zaterdag de Overijsselse Kampioenschappen springen voor de jeugd plaats. De succesvolle samenwerking tussen GV Markelo, DGV Diepenheim en GV Excelsior uit Goor onder de naam Hof van Twente hield ook bij de jeugd stand.

In de ochtendwedstrijden was het een samengesteld team van jongens en meisjes die hun kunsten aan de vakjury mocht laten zien. Het team, bestaande uit Nieke Kuipers, Iris K...oster (Excelsior Goor), Deborah Heetland, Esther Dijkman, Lisanne van Beek, Roy Onijs, Ruben Dijkman, Milan Lutz (DGV Diepenheim) en Britt Beuze (Turnschool Rijssen) en uitkomend in de D-lijn, werden Overijssels Kampioen op de toestellen plankoline-kast en minitramp springen. Bij het onderdeel minitramp-kast springen mochten ze een brozen medaille in ontvangst nemen.

’s Middags was het de beurt aan de dames in de C-lijn. Ook zij mochten het podium 2 keer betreden. Deze groep, bestaande uit Demi Mensink (GV Markelo), Merlin Dreteler (DGV Diepenheim, Julia Borgstein, Lotte Hollegien, Pien Leferink, Yvette Overklift Vaupel Kleyn, Mette van Sermond en Elle Bohmer (Excelsior Goor) behaalden een 2e plaats op het onderdeel minitrampspringen. Op het onderdeel plankoline-kastspringen ontvingen ze verdienstelijk een bronzen medaille.

Door de samenwerking tussen GV Markelo, Excelsior Goor en DGV Diepenheim konden de deelnemers ieder op hun eigen niveau springen en dat heeft geen windeieren gelegd. Maar liefst 14 keer mochten de groepen jeugd, junioren en senioren tijdens de Overijsselse kampioenschappen het podium beklimmen. Een geweldige prestatie en de deelnemers en trainers kijken met een trots gevoel terug op deze Overijsselse kampioenschappen.